El col•legi Cervantes d’Alboraia organitza una jornada de portes obertes per a incrementar la matriculació

0
235

01.alboraya.cervantescartelContacontes, música en directe, jocs, manualitats, taller de maquillatge, picadeta, actuació musical infantil del grup Rodamóns… són algunes de les activitats incloses en la jornada de portes obertes que ha organitzat el col·legi públic Cervantes d’Alboraia per a demà dissabte 22 de març a partir de les 11.00 hores, amb el lema De tots, per a tots. Suma’t al Cervantes. La visita a les instal·lacions del centre públic i la presentació duraran tot el matí.

La jornada va dirigida a veïns del municipi, així com pares i mares interessats a matricular al Cervantes els seus fills de 3 anys el pròxim curs escolar 2014-2015. A més, l’Assoaciació de Pares i Mares (AMPA) ha realitzat un vídeo, Suma’t al Cervantes, on més de 50 persones recolzen el centre i el model d’ensenyament amb lemes com Suma’t a la pública, Suma’t al Cervantes, Al Cervantes en valencià, entre d’altres (es pot vore a http://bit.ly/1eVGI3D)

Per a realitzar la jornada de portes obertes on un dels missatges és Matricula’t al poble, a la pública, en qualitat, s’ha fet un intens treball de preparació. Entre d’altres, s’ha elaborat i repartits díptics a les escoletes d’Alboraia, s’ha penjat cartells a comerços i espais públics del poble, s’està difonent els vídeos i la cartelleria a través de les xarxes socials, i també es preveu, hui divendres, eixir amb megafonia pels principals carrers del municipi per a continuar difonent les activitats previstes.

A aquestes accions cal sumar la intensa activitat que l’AMPA ve realitzant els últims temps, amb accions com la reivindicació del manteniment de totes les unitats d’ensenyament infantil del municipi, proposta aquesta que va implicar la presentació d’una moció al Ple de l’Ajuntament, la qual va ser aprovada per unanimitat. També, els pares, mares i professorat del Cervantes estan participant activament en distintes actuacions en defensa de l’ensenyament públic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.