El Centre de Salut de Rafelbunyol triplicarà la seua capacitat

785

La directora general d’Eficiència i Règim econòmic de la Conselleria de Salud Pública i Sanitat Universal, Carmelina Pla, i el cap de servei d’Infraestructures s’han reunit amb l’alcalde de Rafelbunyol, Fran López, la regidora de Sanitat, Alicia Piquer, i l’arquitecta municipal, Rosa Fuentes, per revisar alguns detalls urbanístics per escometre el projecte d’ampliació del Centre de Salut abans de la seua licitació.

Durant la reunió tècnica, Pla ha incidit en la rapidesa amb la que s’ha fet el procés de mutació demanial de la parcel·la on es farà l’ampliació i ha aprofitat per comunicar que el projecte serà d’ampliació i reforma integral de l’edifici existent per a lo qual es licitarà un projecte de 1 000 m2, que oferirà al municipi de Rafelbunyol unes prestacions adequades al creixement de la població, triplicant la seua capacitat.


Pla ha comunicat que en les pròximes setmanes eixirà la licitació del projecte que no serà només d’ampliació: “Anem a fer una transformació integral perquè siga modèlic en l’ús de la tecnologia i l’eficiència energètica, la intenció de la Conselleria és licitar el projecte abans que acabe l’any i realitzar la seua construcció al llarg de 2020”.

Des de l’Ajuntament de Rafelbunyol, l’alcalde ha manifestat la seua satisfacció per la ràpida resposta de la Conselleria davant una de les demandes de la població en els últims anys perquè el Centre de Salut ja no dona resposta a una població de quasi 9 000 habitants. La seua ampliació i remodelació farà possible que es presten millors serveis i es farà front al creixement dels pròxims anys.

A la reunió han participat també Álvaro Bonet i Ana Sanmartin, director gerent i directora mèdica d’Atenció Primària del Departament Clínic-Malvarrosa que han visitat posteriorment el Centre de Salut i el solar cedit per a l’ampliació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.