El centre de dia de Meliana començarà a construir-se enguany amb 80 places i 3,3 milions d'inversió de la Diputació

38

L'Ajuntament de Meliana ha acollit este divendres la presentació del nou centre de dia, que començarà a construir-se enguany amb una inversió de 3,3 milions d'euros de la Diputació de València. Amb esta instal·lació, Meliana disposarà de 80 places d'atenció social que donaran servei a la comarca de l'Horta Nord, i generarà una vintena de llocs de treball per a metges, fisioterapeutes i personal especialitzat en activitats socioculturals.

Presentación MelianaEn la presentació del projecte han participat la vicepresidenta Mª Josep Amigó i la diputada de Benestar Social, Pilar Sarrión, que han destacat la implicació de la corporació provincial en els serveis socials municipals, així com l'aposta per la construcció bioclimàtica, que en este cas es traduirà en la utilització, per primera vegada en una edificació de servei públic, de la palla de l'arròs que cada any acaba cremant-se en l’Albufera.

Per part seua, l'alcalde de Meliana, Josep Riera, s'ha mostrat satisfet que el seu municipi vaja a acollir este centre de dia “gràcies a la col·laboració institucional entre l'ajuntament, que cedix el terreny, la Diputació, que paga l'obra, i la Generalitat, que dotarà de personal el centre”. L'acte de presentació ha comptat també amb la presència del director general de Serveis Socials, Enric Juan, i els alcaldes de Foios, Sergi Ruiz, i Albalat dels Sorells, Nicolau Claramunt.

L'edifici es construirà en planta baixa, amb grans finestrals i zones de passeig, si bé els fonaments estan preparats per a una segona fase en la qual es preveu la construcció d'una residència en el primer pis.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.