El Bloc demanà al PSPV “explicacions convincents” al voltant de l’enquesta electoral pagada en fons públics

0
48
Bankia

El col·lectiu de Bloc de Picassent manifesta la seua intenció d’arribar al fons de l’assumpte davant les acusacions realitzades pel Partit Popular al PSPV de realitzar una “enquesta electoral del PSPV pagada amb fons públics”.
Per aquest motiu, el regidor del Bloc a l’Ajuntament de Picassent ja ha manifestat la seua preocupació als seus socis de govern i els ha exigit que en breu realitzen “una explicació convincent del tema al voltant d’aquestes enquestes encarregades des del gabinet d’Alcaldia”.

Per evitar suspicàcies, el Bloc confirmà que en la Junta de govern va demanar “trencar qualsevol relació amb l’empresa que ha realitzat l’enquesta per incloure preguntes de tipus electoral quan no apareixia aquesta temàtica en el contracte signat”.

Ara una vegada rescindit el contracte amb l’empresa el Bloc de Picassent emplaça “tant a l’empresa responsable de l’enquesta com als seus socis de govern a què donen una resposta convincent al voltant de la qüestió”.

En un comunicat públic, l’edil del Bloc manifestà que en “cap moment, segons la informació que entrà en la junta de govern on s’aprovà el contracte, es va dir que es realitzarien preguntes amb temàtica electoral i d’intenció de vot sinó que era un estudi de satisfacció ciutadana”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here