El Bloc-Compromís alerta d’una onada de robatoris al casc urbà de Puçol

0
41
Bankia

El grup municipal del Bloc-Compromís a l’Ajuntament de Puçol ha alertat d’una onada de robatoris al casc urbà del municipi, una situació de la que responsabilitzen a la desprotecció que està sotmés el nucli urbà per l’increment de la vigilància en les urbanitzacions de Monestirs i Alfinach.
Segons el Bloc-Compromís, el pacte de govern PP-Pavalur és el responsable de la situació ja que aquest últim partit, que representa a les urbanitzacions, va exigir l’increment de la seguretat policial a canvi del seu recolzament al PP en el Govern municipal.

El partit de l’oposició explica que, segons les dades de la Policia Local a les que ha tingut accés, “en només tres setmanes s’han produït més d’una desena de robatoris al nucli urbà, quasi el doble de les que es van registrar durant tot 2010 a les dos zones de chales del municipi”.

La coalició creu que els lladres accedeixen a estes cases per les teulades del casc urbà “perquè saben que el nucli urbà, tot el nucli urbà de Puçol, ha quedat pràcticament desprotegit de vigilància policial, perquè les poques patrulles municipals disponibles estan les 24 hores del dia a les urbanitzacions i a la platja, gràcies al pacte firmat per PP i Pavalur”.

Així, el Bloc-Compromís considera que només PP i Pavalur, “per la seua manifesta irresponsabilitat política, han propiciat una situació inèdita en Puçol que pot empitjorar encara més”.

“El PP, per covardia, ha entregat a les urbanitzacions la major part dels recursos municipals en matèria de seguretat ciutadana. I els dirigents de Pavalur, per egoisme i, tal vegada, per menyspreu cap a la resta del municipi, s’han apropiat de manera quasi exclusiva del que és de tots: la Policia Municipal. I les conseqüències són les que estem denunciant”, assenyalen desde el grup municipal.

Davant esta situació, el Bloc-Compromís ha animat a les víctimes d’els robatoris que s’han produït recentment al nucli urbà, i a qui en puga patir en el futur, “a denunciar alt i fort esta injustícia i exigir a qui pertoca que la policia de tots estiga al servici de tots, i no només d’uns pocs, precisament els qui més diners tenen”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here