Educació crea el CEIP Número 2 de Rafelbunyol

843

El Ple del Consell ha aprovat els decrets que regulen la creació de dos centres educatius nous en el sistema educatiu valencià, que estaran en funcionament a partir del curs 2019-2020. Pel que fa a la nova escola Número 2 de Rafelbunyol, es tracta d’un nou CEIP per desglossament del CEIP Verge del Miracle de la mateixa localitat.

El procediment s’inicia per la necessitat d’oferir un nou punt de servei educatiu a la localitat que permeta regularitzar l’escolarització de l’alumnat i aconseguisca una millor atenció educativa per a l’alumnat.

El CEIP Número 2 de Rafelbunyol disposarà de 6 unitats d’Educació Infantil, amb 150 places escolars, i 12 unitats d’Educació Primària, amb 300 places escolars. Iniciarà les activitats el curs 2019-20, amb la posada en funcionament de les 6 unitats d’Educació Infantil i les 12 unitats de Primària, amb una plantilla de 26 docents.

El pressupost estimat en despeses de personal i de funcionament del nou centre educatiu en diferents anualitats serà de 331.219,49 euros. L’Ajuntament de Rafelbunyol assumirà la conservació, el manteniment i la vigilància de l’edifici escolar del nou centre.

D’altra banda, el CEIP Verge del Miracle oferirà 7 unitats d’Educació Infantil i 18 de Primària, amb una plantilla de 36 docents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.