Dr. Valls, millor falla infantil i Dr. Cabo, millor falla gran en Godella

540

Les Falles de Godella afronten les seues últimes hores abans de la màgica nit de la cremà. Abans de reduir a cendres els monuments, ahir vam conèixer quins foren els millors d’enguany. Dr. Valls es va fer amb el premi a la millor falla infantil, posant d’acord al jurat de forma unànime, mentre que Dr. Cabo guanyà en la categoria gran, arrodonint així d’una manera perfecta el seu 40 aniversari.

La regidora de Festes, Tatiana Prades, anuncià els premis des del balcó de l’Ajuntament en un acte que estava previst per al darrer diumenge però que es va postergar com a conseqüència pels tres dies de dol a causa de la mort dels dos xiquets a Godella.

També es va anunciar el premi al millor llibret, que va recaure sobre Dr. Cabo, amb la seua proposta de llibret-agenda per commemorar els seus 40 anys d’existència. Igualment, es donaren els estendards als premis ja anunciats durant l’exposició del Ninot.

El millor ninot gran fou el de la Falla Cervantes, mentre que en el cas de l’infantil, serà Dr. Valls qui indultarà el seu ninot de la crema. Pel que fa al concurs de disfresses de la cavalcada del Ninot, la millor crítica fou per a les tortugues de la Falla Cervantes, la millor disfressa individual per a les xiquetes de Súper Mario de la Falla Dr. Cabo, la millor comparsa infantil per al mar de la Falla Cervantes, la millor disfressa individual adulta per al quadre de la passió de la Falla Sant Sebastià, i la millor comparsa adulta per a les quatre estacions de la Falla Dr. Valls. A més, Raúl Camps va ser el guanyador del concurs del cartell de Falles.

Després d’anunciar els premis va tindre lloc la tradicional ofrena floral a la Verge, que va congregar una gran quantitat de públic en la pujada a l’Ermita.

Esta nit, amb la cremà, posarem punt i final a les Falles de Godella 2019, però amb la vista ja posada en les festes de 2020.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.