Demòcrates Valencians (DV) critica l’atac d’Oltra al sector turístic valencià

30

El partido político Demòcrates Valencians ha assenyalat en un comunicat fet públic hui que la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, "ha triat el pitjor dels moments possibles per obrir foc contra el turisme valencià". A Demòcrates Valencians, "també ens agradaria un turisme més diversificat que beneficiara al conjunt de les nostres comarques. Un turisme desestacionalitzat que donara faena durant tot l’any i a un sector més ampli i variat de la societat valenciana. A Compromís tenen alguna alternativa al model turístic actual, tocat a mort després de cinc anys de govern? És ara justament, amb tots els hotels, bars i restaurants -entre d’altres- agonitzant davant un futur negre el moment adient per encomanar encendre l’opinió pública contra el sector?", ha valorat la formació liberal valenciana.

Des de Demòcrates Valencians asseguren que "observem atònits com, recentment, la Vicepresidenta del Consell ha tornat a assumir la veu que no li correspon. Sembla que ignora que en este país hi ha sindicats, que els treballadors tenen la llibertat d’associar-se, organitzar-se i fer les reivindicacions davant l’administració competent".

"La vicepresidenta no és la secretaria general de cap sindicat com tampoc és la consellera d’Economia de la qual dependria l’àrea de treball, economia o turisme", indica DV al seu comunicat, que afegeix que, com a partit que és, ideològicament arrelat en la tradició dels partits democràtics europeus, "reaccionem amb preocupació davant esta tendència perillosíssima i constant en la trajectòria política de la senyora Oltra. La vicepresidenta té massa espenta personal i facilitats en l’organització per assumir el paper que democràticament no li correspon", valoren.

"Demanem a la senyora Oltra que es dedique a la gestió del que és responsable i que solucione els problemes de la seua àrea (residències, dependència, retards en el pagaments i altres compromisos ). Són moltes les treballadores i treballadors valencians que estan pendents de les notícies per saber si tornaran a guanyar una nòmina si es reactiva mínimament el sector turístic valencià", conclou el comunicat de Demòcrates Valencians.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.