Continuen sense acabar les obres de millora del carrer de la Pilota un any després de la seua inauguració

6 lecturas

Un any després de la inauguració de la cobrició del carrer de pilota, i finalitzat el 2008, continuen sense ejecutar-se les obres complementàries de millora que figuraven en els pressupostos de l’any passat per un total de 100.000 euros, segons ha denunciat el Bloc.
Per al portaveu municipal d’aquesta formació, Josep Riera, “este retard incomprensible demostra que els populars només han sigut capaços d’executar, i malament, el projecte i la inversió que va deixar preparada el govern anterior del Bloc”.

Així, han recordat que a la legislatura anterior es va elaborar el projecte, es va firmar el conveni amb la Diputació per a cofinançar les obres i es va deixar enllestida tota la tramitació, fins i tot l’adjudicació a l’empresa Arcion Construcciones, SA, perquè s’executaren les obres.

Pel que fa a la subvenció de la Diputació, de 250.000 euros, d’acord amb el conveni aprovat el 3 de novembre de 2006, el responsable valencianista lamenta que “l’Ajuntament de Meliana encara no haja ingressat ni un cèntim de la subvenció i que, a hores d’ara, el cost total s’haja hagut de pagar íntegrament amb els recursos municipals generats pel govern anterior.”

Així, Riera demana a l’alcalde Blas Devís que “siga més diligent i que finalitze, com el Club de Pilota de Meliana mereix, les actuacions del carrer de pilota, un carrer de referència a la comarca, que serà encara més jugador en estar totalment finalitzat”.

A més, ha explicat que en aquest carrer es generen problemes puntals en dies de pluja acompanyats de ràfegues de vent. “És una llàstima, sobretot quan este carrer està molt ben valorat pel món de la pilota, tant a nivell comarcal com per la federació mateix, com s’ha evidenciat amb la celebració de les finals del Trofeu Generalitat de Galotxa en els dos últims anys, l’última diumenge passat”, ha conclòs.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí