Conclou el taller d’ocupació Canyada de Guaita després de formar a 20 aturats de Picassent

498

El Taller d’Ocupació Canyada de Guaita de Picassent ha arribat a la seua fi. Este programa mixt d’ocupació i formació, en l’especialitat de jardineria, ha tingut l’objectiu de millorar l’ocupació de totes les persones participants, vint en total, així com també de facilitar la seua inserció laboral, bé per compte d’altres o a través de la creació de projectes empresarials en àrees com viverisme, jardins, centres de jardineria i la consegüent instal·lació i manteniment d’espais i zones verdes.

Este programa formatiu ha comptat amb una subvenció del Servef que ascendeix als 370.927,20 euros. Així també, des de l’Ajuntament s’ha realitzat una aportació municipal de 40.799,09 euros amb la qual s’han creat diverses zones enjardinades als polígons industrials 1 i Codonyers situats en el terme municipal, així com en algunes zones urbanes del municipi.

La regidora d’Ocupació, Lola Albert, així com l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, han estat presents en l’acte de cloenda, on també s’ha celebrat una jornada de portes obertes amb temes com la generació d’ocupació a Picassent, l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local del municipi i les seues actuacions així com una anàlisi als diferents certificats de professionalitat. Seguidament, s’ha fet un repàs a les actuacions realitzades al llarg del curs a través d’un vídeo sobre les mateixes.

Per finalitzar la jornada, s’ha fet entrega dels diplomes acreditatius a cadascun dels alumnes per certificar documentalment la seua participació en el programa. “És molt important que ara traslladeu tots els coneixements que heu adquirit en este curs per posar-los en pràctica i així poder desenvolupar les vostres potencialitats en l’àmbit laboral”, ha afirmat la primera edil durant este acte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.