Compromís recorda que va oferir al PSPV conformar un pacte del Botànic a Torrent "però Ros ho va rebutjar"

550

Davant les notícies sobre l’imminent pacte a Torrent entre el PSPV i Ciudadanos per a governar Torrent, Compromís han volgut recordar que a l’inici de la legislatura el portaveu dels ecovalencianistes, Pau Alabajos, va oferir-li al PSOE la possibilitat de conformar un pacte del Botànic a Torrent, opció que va ser rebutjada per l’alcalde Jesús Ros.

“Ara s’anuncia que el PSOE pactarà amb el partit de Toni Cantó a Torrent; tot i sabent que Ciudadanos Comunidad Valenciana és la franquícia territorial més Anti-Sanchista de tot l’Estat”, segons ha declarat Alabajos.

Compromís, “tot i respectar la llibertat de què cadascú trie els seus companys de viatge”, considera que “Ros està negociant amb Cs per a enterrar el poc de socialisme que li quedava; ja sabíem del tarannà conservador de Ros, però ara ja no valdran les seues homilies per a amagar-lo”, segons Alabajos.

Alabajos també ha aprofitat pera recordar al líder de Cs en la Comunitat Valenciana, Toni Cantó, que el PSOE ha governat en solitari des que obtingué l’alcaldia en 2015, “i que Compromís “mai no ha format part del govern local i molt menys Podemos, que mai no ha tingut representació a l’Ajuntament de Torrent. És increïble que una persona tan indocumentada puga ser el màxim responsable d’un grup polític a les Corts Valencianes. O és un ignorant o menteix deliberadament, que no sé que és pitjor”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.