Compromís reclama infraestructures fonamentals per a Mislata en les esmenes als pressupostos de l’Estat de 2016

1
151

Congreso-diputadosEl diputat de Compromís en el Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, ha presentat esmenes de Compromís per Mislata als pressupostos generals de l’Estat per a 2016 per a la creació d’un nou vial d’accés a la població per la V-30 i unes noves instal·lacions dels registres civils, jutjats de primera instancia i instrucció de Mislata.

Compromís de Mislata considera fonamental la creació d’un nou vial d’accés a la població per la V-30 per facilitar l’entrada entre l’avinguda del Cid i la rotonda de l’antic hospital militar, i al mateix temps se sol·licita la creació de panells d’insonorització del vial d’accès a la població de Mislata des de la V-30. Així com l’ejecució de la ronda Nord de Mislata, amb acces des de l’Autovia A3 i conectant amb l’Avenida Maestro Rodrigo de València .

Compromís també ha demanat a Baldoví que defense la creació de unes noves instal·lacions dels registres civils, jutjats de primera instancia i instrucció, número 1 i 2, així com instal·lacions de la policia nacional, evitant d’esta manera les despeses que es genere en edificis llogats i molt deteriorats.

Tanmateix i en el plànol educatiu, Compromís per Mislata pretén la creació d’un Museu d’Història de la Vila aprofitant les instal·lacions del Pou del Quint, considerat be de rellevància local per Les Corts i el Consell Valencià de Cultura.

Finalment, Compromís per Mislata ha determinat plantejar una última esmena dedicada a la partida de gestió de les infraestructures del aigua i la neteja i adequació del nou i vell llit del Túria al pas per les comarques de l’Horta per tal d’evitar focs del canyís i matolls amb els perills que comporta, així com de l’eliminació dels mateixos d’una manera ecològica, per evitar possibles problemes en dates de pluges com l’actual.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.