Compromís reclama infraestructures fonamentals per a Mislata en les esmenes als pressupostos de l’Estat de 2016

566

Congreso-diputadosEl diputat de Compromís en el Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, ha presentat esmenes de Compromís per Mislata als pressupostos generals de l’Estat per a 2016 per a la creació d’un nou vial d’accés a la població per la V-30 i unes noves instal·lacions dels registres civils, jutjats de primera instancia i instrucció de Mislata.

Compromís de Mislata considera fonamental la creació d’un nou vial d’accés a la població per la V-30 per facilitar l’entrada entre l’avinguda del Cid i la rotonda de l’antic hospital militar, i al mateix temps se sol·licita la creació de panells d’insonorització del vial d’accès a la població de Mislata des de la V-30. Així com l’ejecució de la ronda Nord de Mislata, amb acces des de l’Autovia A3 i conectant amb l’Avenida Maestro Rodrigo de València .

Compromís també ha demanat a Baldoví que defense la creació de unes noves instal·lacions dels registres civils, jutjats de primera instancia i instrucció, número 1 i 2, així com instal·lacions de la policia nacional, evitant d’esta manera les despeses que es genere en edificis llogats i molt deteriorats.

Tanmateix i en el plànol educatiu, Compromís per Mislata pretén la creació d’un Museu d’Història de la Vila aprofitant les instal·lacions del Pou del Quint, considerat be de rellevància local per Les Corts i el Consell Valencià de Cultura.

Finalment, Compromís per Mislata ha determinat plantejar una última esmena dedicada a la partida de gestió de les infraestructures del aigua i la neteja i adequació del nou i vell llit del Túria al pas per les comarques de l’Horta per tal d’evitar focs del canyís i matolls amb els perills que comporta, així com de l’eliminació dels mateixos d’una manera ecològica, per evitar possibles problemes en dates de pluges com l’actual.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.