Rafelbunyol donarà la benvinguda a les seues festes populars amb una gran nit de rock

822

Rafelbunyol. nitdelrock

Nous temps. Noves festes. Rafelbunyol donarà la benvinguda a les seues festes populars demà dijous amb una gran nit de rock a càrrec de grups locals. Els responsables de les feste volen que esta nova iniciativa "que ha causat gran expectació entre els veïns i veïnes deixe clar que enguany són les primeres festes del canvi. Unes festes fruit de la participació popular i en les quals es conjuguen tradició, identitat i joventut".

Aquesta Nit del Rock va ser una de les propostes llançades per l'assemblea participativa que es va dur a terme a la fi de mes de juny amb el teixit associatiu de la localitat per a planificar les festes.

El nou Equip de Govern es va posar a treballar en aquesta idea per a fer-la possible i ara s'ha materialitzat en una gran nit dedicada a la música rock amb els grups amb integrants locals Punkis Muertos i Old Skull com a protagonistes.

Aquesta nit, que donarà començament a les 00 hores, no solament serà el primer acte d'un carregat programa festiu, sinó que inaugurarà la zona anomenada “late creuta”, una altra de les novetats d'enguany. Una zona situada en el polígon (C/ Gregorio Ordoñez amb C/Creuta) que permetrà a allargar les nits de festa respectant el descans veïnal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.