Compromís per Xirivella presenta un decàleg de bones pràctiques en la campanya electoral

415

Compromís per Xirivella ha presentat un decàleg de bones pràctiques en la campanya electoral, especialment en xarxes socials.

Xirivella Compromís Ricard BarberàRicard Barberà, candidat a l’alcaldia de Xirivella per Compromís, ha demanat a la resta de forçes polítiques “un debat sincer d’idees que partisca del respecte és el millor antídot a la desafecció de la política per part de la ciutadania. Que la gent ‘passe’ de la política i no estiga informada de manera crítica és molt perillós perquè obri les portes al feixisme”.

Amb esta intenció Barberà ha presentat una breu guia de bones pràctiques que ha elaborat la formació taronja i que entre altres punts proposta el respecte a la resta de candidatures, el compromís amb la informació veraç, l’eliminació de missatges malintencionats, el respecte a la privacitat o l’ús del llenguatge inclusiu.

Per a Barberà, “La política no hauria de ser un batalla de galls on tot servix. Les xarxes socials han contribuït de vegades a embrutar el debat polític, especialment quan es fa ús de perfils anònims que només busquen el conflicte recorrent a notícies falses”.

Amb estes deu propostes, Compromís per Xirivella vol contribuir a aconseguir que la campanya electoral transcórrega “de la manera més tranquil·la possible i que el debat polític se centre en les propostes i la confrontació d’idees, sempre amb el màxim respecte”.

Compromís, en l’últim punt del decàleg, convida la resta de candidatures a sumar-se al joc net en la campanya.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.