Compromís per Torrent demana una campanya de foment de l’ús de la mascareta

420

Compromís per Torrent ha demanat a l’equip de Govern municipal que duga a terme una campanya pròpia de conscienciació ciutadana sobre el necessari ús de la màscara, atès el repunt de 92 PCR positius en els últims 14 dies.

reparto mascarillas TorrentEl regidor i portaveu de Compromís per Torrent, Pau Alabajos,ha explicat que “estem podent comprovar com una determinada part de la població, amb independència de si es tracta d’habitants de la nostra localitat o de visitants, poden estar relaxant-se en el seguiment de les mesures de protecció front a la Covid-19. Estes mesures requereixen també tindre una bona higiene de mans o mantindre una adequada distància interpersonal, sempre que siga possible”.

Els ecovalencianistes també han demanant incrementar l’educació i conscienciació mediambiental i sanitària, posant el focus en el fet que els materials de què estan fetes les mascaretes no són reciclables i no poden llançar-se en qualsevol lloc. Segons afirmen fonts de la coalició, “eixes accions poden suposar un perill, tant per a la resta de persones com per al propi entorn”.

Per això Alabajos ha conclós que plantegera a l’equip de govern local que s’inicie una campanya municipal de difusió “tant als carrers de la població com a través de les xarxes socials; ja que el virus continua molt present i no podem relaxar-nos”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.