Compromís per Puçol acusa Vox de “buscar l’enfrontament” i a PP, CS, PRUP de ser els seus “palmeros”

443

Compromís per Puçol ha acusat Vox de “buscar l’enfrontament” en totes les propostes que ha presentat el govern municipal actual i ha criticat al PP, Cs i PURP d’anar de “palmeros  seguint el full de ruta que els marca el partit d’extrema dreta”.

Paz Carceller alcaldesa PuçolCompromís per Puçol ha qualificat de lamentable propostes com l’eliminació del valencià del contestador automàtic de l’ajuntament “quan hi ha un reglament d’ús del valencià aprovat per unanimitat”; a derogació de la Llei de Plurilingüisme, “referència en Europa dels països més avançats en educació” i la proposta de Vox condemnant la violència als carrers de Catalunya, i recolzant a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat.

El portaveu de Compromís per Puçol, Enric Esteve, ha explicat que “la proposta que només condemnava la violència d’una de les parts i no condemnava la violència dels grups d’extrema dreta, que tant li agraden a Vox”.

Esteve ha explicat que Compromís condemna la violència “vinga d’on vinga, i pensem que el problema de Catalunya és un problema que han de solucionar els polítics que per això cobren, i perquè és un problema polític. Pensem que en el segle XXI per la força i tancant els polítics a la presó no se soluciona res com hem pogut comprovar. Cal diàleg, però per desgràcia estem en campanya electoral”.

Compromís, segons Esteve, “entén que el que està passant a Catalunya és com quan un fill/a vol abandonar la unitat familiar per qué vol iniciar una nova vida o vol viure noves experiències. I l’estat ò els partits polítics, són els pares de la criatura i no li permeten de cap de les maneres que se’n vaja de casa, utilitzant en la seua contra, fins i tot la força. ¿De veritat tractaríem a un fill/a com estan tractant a Catalunya el Psoe, PP, C’s, i Vox?

Per això, Compromís votà en contra de la proposta “perquè pensem que uns pares han d’estar al costat del seu fill/a sempre, i més quant els planteja un greu problema familiar”.

Esteve considera que estes decisions faran que “Vox rebentarà el govern municipal de Puçol més prompte del que ens pensem. Temps al temps”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.