Compromís per Paterna critica que es convoca el ple organitzatiu sense consens amb oposició

419

juanma ramón compromis paterna

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “finalment l’alcalde Juan Antonio Sagredo s’ha decidit a tornar a enxegar la maquinària municipal en quant a l’estructura organitzativa del consistori i ha convocat el ple extraordinari per a fer-ho oficial. La llàstima és que ha fet una convocatòria sense arribar a cap consens amb els grups polítics, ja que des de la junta de portaveus celebrada ahir dimecres no ens ha traslladat cap proposta ni ha fet cap intent d’arribar a acords”.

Segons Ramón, “Sagredo continua venent una falsa imatge d’aperturisme i transparència quan el que està fent és continuisme agustiniano cent per cent. És a dir, ell ordena i mana, i no es dóna compte que té minoria absoluta. Fins i tot ara intenta vendre una Junta de Govern Local (JGL) plural amb veu i vot per a tots els partits amb representació, vot inútil perquè ell continua amb la majoria dels vots en la Junta”.

"Si Sagredo vol transparència", segons el portaveu municipal de Compromis per Paterna, "el que hauria de fer és fer les Juntes públiques com ja li demanàrem al PP. En realitat seríem convidats de pedra perquè amb un representant per cada formació no hi haurà opció a canviar cap votació. Compromís no anem a acceptar formar part d’eixa JGL amb eixa ridícula proporció i sense acord programàtic previ. I ell ho sap perquè així li ho hem transmés en totes les Juntes de Portaveus que hem tingut”.

“Compromís vol estar, saber i participar en la vida municipal però no al preu de que vol fer-nos pagar Sagredo. No volem ser comparsa de ningú. Que se deixe de floritures. Si vol transparència, que faça les JGL públiques. Queden quatre anys i Sagredo ha començat la legislatura esquivant qualsevol situació que signifique consens, sense contentar a cap dels cinc grups que no estem en el govern. Un escenari que es plasma ara, sense acords amb els portaveus de l’oposició, en la convocatòria del ple d’organització de l’Ajuntament”, conclou Juanma Ramón.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.