STEPV i FE-CCOOPV rebutgen la supressió de 2 unitats d'educació infantil públiques a Xirivella

0
1 lecturas

Xirivella-colegio-infantil

STEPV-IV i FE-CCOOPV exigirà als nous dirigents de la Conselleria d’Educació la revocació urgent de la decisió de suprimir les dues unitats d’educació infantil al CEIP Ramón y Cajal i CEIP Rei En Jaume de Xirivella, .

El passat divendres 26 de juny el CEIP Ramón y Cajal de Xirivella va rebre una notificació oficial de la Conselleria d’Educació en la qual es comunicava el cessament d’una unitat d’educació infantil i el desplaçament de dos llocs de treball d’Educació Infantil per al curs 2015-2016.

El mateix dia es reuneix el Consell Escolar de Centre del CEIP Rei En Jaume de Xirivella en el qual s’aproven unes al·legacions contra la decisió de la Conselleria d’Educació de suprimir una unitat d’infantil i el desplaçament de dos mestres del centre. El Consell Escolar del CEIP Rei En Jaume afirma en les al·legacions que la decisió de la Conselleria d’Educació s’ha realitzat sense cap comunicació oficial al centre, ni cap argumentació. La informació que es disposa sobre les causes de la decisió fa referència a que la matrícula en ambdós centres és insuficient per a les ràtios imposades per la Conselleria d’ Educació.

Per això, el passat 29 de juny es va reunir de manera extraordinària el Consell Escolar Municipal de Xirivella per conèixer la problemàtica dels dos centres i donar suport a les al·legacions presentades. Durant el Consell Escolar les organitzacions sindicals STEPV-IV i FECCOO PV van mostrar la indignació per part depel fet de les supressions de les 2 unitats, pel desplaçament dels 4 mestres i per no seguir el procediment habitual que l’administració educativa fa servir en cas de supressions d’unitats d’educació infantil i primària.

Per als dos sindicats. "açò és una conseqüència de la decisió dels dirigents de la Conselleria d’Educació que aquests dies acaben el seu mandat, d’incrementar la ràtio a 30 alumnes en educació infantil i primària".

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí