Compromís per Foios vol una reunió urgent del Consell Escolar “pel caòtic i calorós inici de curs”

0
123

Foios. Ajuntament

Compromís per Foios aprofita l’inici del curs escolar 2014-2015 per a recordar que “a Foios no sabem res del projecte de reforma del CEIP Mare de Déu del Patrocini, ni de les reformes que ha sol·licitat reiteradament l’escola Rei en Jaume”.

Sergi Ruiz, regidor de Compromís, afirma “no entendre com l’alcalde de Foios que és responsable d’educació de l’executiva del PP i president del Consell Escolar Municipal no haja convocat un ple per tractar esta situació i que una vegada més han sigut pares i mares, el professorat i l’alumnat els que han hagut de donar la resposta”.

Per a Ruiz, “és important que les dos escoles de primària i l’institut de Foios estiguen en les millors condicions, perquè parlem de la formació dels futurs ciutadans i ciutadanes. Parlem de la millora de la qualitat de l’ensenyament, no és possible que amb un fracàs escolar tan elevat, les ràtios hagen augmentat i les ajudes al menjador i les beques de llibres i material escolar s’hagen retallat”.

Compromís recorda la situació de les escoles i el caòtic i calorós inici del curs escolar, en la entrada en vigor de la LOMCE i en les altes temperatures que inclús obligaren a traslladar a una alumna de l’Institut de Foios en ambulància són motius suficients, per a què el Consell Escolar Municipal no es quede al marge d’esta situació i manifestem la nostra solidaritat amb la comunitat educativa de Foios.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.