Compromís organitza la IV Bicimanifestació per reclamar un transport sostenible a l'Horta Nord

511

Picassent Dia Bici

Compromís per Massalfassar organitza enguany la IV Bicimanifestació “A la mar en bici” per tal de reclamar un transport sostenible en l'Horta Nord i un accés en condicions de màxima seguretat que unisca els pobles d’Albuixech, Museros, Massalfassar i Massamagrell amb la mar.

Aquesta bicimanifestació, que l’any passat va eixir de Museros i va congregar més de 500 ciclistes, partirà de Massalfassar el proper diumenge, 21 de setembre, a les 11 hores.

Segons Compromís, “com a conseqüència d’una ordenació de les comunicacions i el transport que no té en compte ni les persones ni un desenvolupament sostenible, pobles de la franja litoral mediterrània que han tingut sempre un contacte sense obstacles amb la mar per la proximitat que hi tenen, hi veuen dificultat l’accés per culpa de xarxes viàries que fan de pantalla i impedeixen que la gent disfrute d’aquestes zones naturals per al seu esbarjo i diversió”.

“Per reclamar un carril bici que connecte els pobles amb les platges i la mar, a més del foment de l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport saludable, no contaminant i sostenible com a alternativa al cotxe per als trajectes curts”, Compromís organitza aquesta IVBicimanifestació “A la mar en bici”.

La convocatòria d’enguany té com a novetats que, en arribar a la mar, l’organització convidarà a un esmorzar gratuït i es rifarà una sensacional bicicleta d’un comerç de la comarca.

La cita serà el diumenge, 21 de setembre a les 11 hores a la Plaça l’Església de Massalfassar. El recorregut d’anada i tornada a la mar serà de 3 hores aproximadament. Esmorzar i beguda van a càrrec de l’organització.

2 Comentarios

  1. Creo que eso no es una prioridad, ahora la gente necesita trabajo y una buena gestión económica por parte de los ayuntamientos, no gastarse millones de euros en obras faraónicas para poder ir en bici a la playa, los organizadores dan la espalda a la ciudadanía con este tipo de "manifestaciones"

  2. els organitzadors pensem diferent senyor alberto, la ciutadania demanda aquest tipus de trasoporte no costa milions, crea molts llocs de treball, el manteniment és xicotet, vostè viu d'esquena a la ciutadania.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.