Compromís per Albuixech considera abusiu que l’Ajuntament demane 60 euros per optar a una plaça de subaltern

1603

Compromís per Albuixech ha criticat que es demane 60 euros a les persones que vulguen optar a formar part d’una borsa de treball per a conserge/ordenança. Segons ha informat el seu portaveu, Josep Bort, i per a qui això «és una mostra més de la falta de sensibilitat social de l’alcalde i del seu equip de govern».

Compromís per Albuixech ha presentat recurs davant l’acord de la junta de govern local celebrada el passat més de maig on s’aprovaven les bases per a constituir una borsa de treball per cobrir les necessitats de conserge/subaltern.

El recurs de Compromís es fonamenta, segons Bort, en dos qüestions, «d’una banda exigeix una titulació per a una plaça que la llei no ho permet i en segon lloc fa pagar 60€ a aquelles persones que opten a formar part de la borsa, una barbaritat que sols té com a objectiu desanimar quants més candidats o candidates millor, segurament perquè ja tindrà el seu candidat».

Bort emplaça l’alcalde, el socialista José Vicente Andreu, a establir una taxa raonable, que respecte el dret a optar a una plaça a la gent en menys recursos i a modificar les bases per complir la llei.

Bort ha critica que a Albuixech «ni tan sols tenim una ordenança aprovada que regule i establisca les taxes per drets d’examen, així ni un euro seria legal». Per ix`, Bort afirma que portaran l’assumpte als tribunals «si fa falta».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.