Compromís per Albuixech considera abusiu que l’Ajuntament demane 60 euros per optar a una plaça de subaltern

0
1052

Compromís per Albuixech ha criticat que es demane 60 euros a les persones que vulguen optar a formar part d’una borsa de treball per a conserge/ordenança. Segons ha informat el seu portaveu, Josep Bort, i per a qui això “és una mostra més de la falta de sensibilitat social de l’alcalde i del seu equip de govern”.

Compromís per Albuixech ha presentat recurs davant l’acord de la junta de govern local celebrada el passat més de maig on s’aprovaven les bases per a constituir una borsa de treball per cobrir les necessitats de conserge/subaltern.

El recurs de Compromís es fonamenta, segons Bort, en dos qüestions, “d’una banda exigeix una titulació per a una plaça que la llei no ho permet i en segon lloc fa pagar 60€ a aquelles persones que opten a formar part de la borsa, una barbaritat que sols té com a objectiu desanimar quants més candidats o candidates millor, segurament perquè ja tindrà el seu candidat”.

Bort emplaça l’alcalde, el socialista José Vicente Andreu, a establir una taxa raonable, que respecte el dret a optar a una plaça a la gent en menys recursos i a modificar les bases per complir la llei.

Bort ha critica que a Albuixech “ni tan sols tenim una ordenança aprovada que regule i establisca les taxes per drets d’examen, així ni un euro seria legal”. Per ix`, Bort afirma que portaran l’assumpte als tribunals “si fa falta”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here