Compromís per Alboraia reclama més atenció per a Patacona

2213

Després de les seues queixes per la falta de manteniment, millora i obres del barris Rei En Jaume i de San Jose Obrero, Compromís per Alboraia ha presentat una bateria de propostes que fan referència al nucli de població de Patacona.

Algunes de les peticions de Compromís fan referència a la millora de l'accessibilitat, a la presa de mesures en el carrer per a vianants de Serra d'Espadà com la millora de la senyalització pel perill que representa la circulació de vehicles no autoritzats que no respecten que el carrer és per a vianants.

Compromís també planteja la millora de la senyalització de la ubicació del parc caní, que des de la coalició indiquen que és "inexistent", i la possibilitat d'equipar dos espais que ara mateix no tenen cap funcionalitat concreta.

Un dels punts importants que s'han de solventar a Patacona, per a Compromís per Alboraia, és el carril bici del passeig marítim que "s'haura de dotar d'un carril bici com toca, amb bon ferm, amb bona senyalització i intentant tobar la millor solució per a tots: ciclistes, vianants i negocis".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.