Compromís per Alboraia reclama atenció per al barri San José Obrero

1353

Compromís per Alboraia ha presentat una bateria de propostes que fan referència al Barri San José Obrero, barri humil on hi ha molts residents que utilitzen la bicicleta per als seus desplaçaments.

La coalició reclama que l'Ajuntament equipe al barri amb un aparcament de bicis o els que siguen necessaris d'acord amb la demanda.

Compromís també demana una solució per al problema que planteja un carrer que no té eixida i que hi ha darrere de l'antic dipòsit de l'aigua. Angels Belloch, portaveu municipal de Compromís per Alboraia, afirma que "hi ha trapes per les quals es colen persones amb els problemes que això pot representar per a la seguretat de les instal·lacions i per a les persones que entren".

En el mateix carrer, segons Compromís, existix la problemàtica de persones que "pugen al dipòsit de l'aigua amb el risc que representa. En un intent previ per a evitar l'entrada al dipòsit de l'aigua es va col·locar una tanca per a fer més alta l'altura que s'havia de botar".

Per a Compromís, el problema és que eixa tanca en un dels extrems s'ha convertit en una escala que algunes persones utilitzen per a entrar indegudament a les terrasses del veïnat i també a la coberta de l'edifici municipal que utilitzen a hores d'ara les ames de casa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.