Compromís per Alboraia presentarà la seua candidatura local el dijous 16 de maig en el Saló de Plens

869
Compromís per Alboraia presentarà la seua candidatura local el dijous 16 de maig en el Saló de Plens, candidatura, que per primera vegada en el cas de Compromís per Alboraia, està encapçalada per tres dones: Àngels Belloch, Conxa Villena i Carmen Valero.
La coalició es planteja com a objectiu repetir els resultats de les eleccions autonòmiques de 28 d'abril en què va ser la força política més votada a Alboraia. Compromís per Alboraia durant la legislatura 2015-19 ha tingut 6 regidors, només superada en nombre d'edils pels 7 del PSOE.

Per a Angels Belloch, cap de llista de Compromís per Alboraia, "les eleccions del 26 de maig són molt importants. Per una banda hem de garantir la presència de Compromís al Parlament Europeu per a defensar els interessos valencians a Brussel·les. D'altra banda, hem de continuar per la via de les Autonòmiques d'abril i tornar a ser la força política més votada a Alboraia. Durant la legislatura 2015-19 hem demostrat que tenim idees i propostes per a millorar el nostre poble, i volem poder dur-les endavant des de l'alcaldia en la legislatura 2019-2023".

L'acte, que serà dijous 16 a les 19'30 hores en el saló de plens, comptarà amb les intervencions de Maria Josep Amigó (Vicepresidenta de la Diputació de València), Carles Esteve (Diputat de les Corts Valencianes i membre de la llista local de Compromís per Alboraia) i la candidata de Compromís per Alboraia a l'alcaldia Àngels Belloch.

L'acte està obert a tot el veïnat i a les associacions d'Alboraia en què es podrà parlar i intercanviar suggeriments amb els candidats i candidates quan acaben els parlaments.

Els membres de la candidatura de Compromís per Alboraia són:

1. Àngels Belloch Aguilar
2.Conxa Villena Sierra
3.Carmen Valero Blasco
4.Ramón Gabriel Gimeno Camps
5.Josep Roda Cava
6.Màbel Redondo Durà
7.Mauro Ponsoda Carreres
8.Amparo Bermell Pérez
9.Carlos Sánchez Díaz
10.Miguel Pastor Borgoñón
11.Carles Esteve Aparicio
12.Purificació Baldoví Borràs
13.Lluís Fontelles Beltrán
14.Alicia Meseguer Felip
15.Maria Inmaculada Moreno Cortes
16.Cristòfol Josep Peris Ribera
17.Manuela Rochina Garzón
18.Miquel Solís i Llistó
19.Anna Montesinos López
20.Vicente Cerezo Rubio
21.Paco Navarro Zarzo
Suplent 1 Antonio Campos Peris
Suplent 2 Belén Galán Martín
Suplent 3 Julià Aleixandre Sales
Suplent 4 Encarna Rubio Climent
Suplent 5 Alexandre Dolz Galán

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.