Compromís per Alboraia no demanarà perdó al ex alcalde Manuel Álvaro

953

Davant de la decisió judicial que fa referència a l'exalcalde d'Alboraia Manuel Álvaro i dels comentaris del Partit Popular d'Alboraia, Compromís per Alboraia manifesta "vam acudir als tribunals perquè vam considerar que eren els indicats per a depurar les possibles responsabilitats penals de l'anterior alcalde. En cap cas des de la coalició es van fer judicis paral·lels o linxaments públics, i menys encara férem atacs personals ni a l'exalcalde Manuel Álvaro ni a la seua família, per això creiem que no hem de demanar perdó a ningú".

Manuel Alvaro juzgados AlborayaSegons Compromís, "creiem que després de la decisió judicial no es pot validar la gestió de Álvaro i els seus companys-es de partit, com algunes persones del Partit Popular pretenén. Els votants en el seu moment ja depuraren les responsabilitats polítiques amb el seu vot".

Per a Compromís, independentment de la decisió judicial, "que per descomptat hem d'acatar, no despareixeran els problemes econòmics heretats de la gestió del PP en l'Ajuntament d'Alboraia en forma de gran deute i que han fet ser uns dels pobles valencians més endeutats. En el seu moment ens va sorprendre que l'Ajuntament (pel vot en contra del PSOE) no es personara a l'hora de la depuració de possibles responsabilitats judicials. Nosaltres actuàrem en consciència".

Compromís per Alboraia considera que "qui hauria de demanar perdó a Alboraia és el Partit Popular pel forat que va deixar en les arques municipals amb deutes com el del Metro, deute amb Quabit pels diners avançats per la Marina de Port Saplaya i pels milions de deutes a proveïdors que deixaren".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.