Compromís per Alboraia denúncia en la Policia els actes vandàlics contra els seus cartells electorals

705

Compromís per Alboraia ha presentat aquest dissabte 18 de maig denúncia davant de la policia local pels atacs vandàlics comesos contra la cartelleria electoral de la coalició a Alboraia.

Compromis Alboraia atacs vandalics cartells electorals 2La denúncia s'ha presentat per la gravetat i volum dels fets, segons ha explicat Compromís per Alboraia, ja que "si hagueren sigut 2 o 3 cartells no haguerem pres aquesta mesura. Però hem observat com a mínim 49 cartells (tan de la candidatura local com de la candidatura a les europees) que havien sigut tatxats, tacats amb pintura, o vandalitzats".

A Compromís per Alboraia li preocupa "el fet que no puguem exercir amb llibertat i seguretat el nostres drets a la llibertat d'expressió i a la llibertat política".

Per a la formació que lidera Angels Belloch, "els fets atempten contra la convivència pacífica. A més, no podem competir en igualtat de condicions amb la resta de llistes electorals que no han patit aquests actes vandàlics sistemàtics i no hauran de reposar els cartells".

Compromis Alboraia atacs vandalics cartells electorals 2En la denúncia es destaca que l'objectiu ha sigut la cartelleria electoral de Compromís per Alboraia, perquè en molts punts la publicitat estava en companyia de d'altres partits que no ha sigut atacada. A més, en el document de quatre pàgines presentat davant la Policia amb fotos de tots els cartells afectats, també es manifesta la gran distància entre els cartells, "fet que indica que no són actes aïllats de persones als que els venia de pas algun cartell. En alguns casos l'atac s'ha fet a cartelleria que estava situada a prou altura, i aquests no han sigut tatxats, sinó que s'ha llançat pintura contra ells, fet que fa pensar en la premeditació de l'agressió, ja que els autors portaven mecanismes per fer arribar la pintura a la cartelleria".

Compromís per Alboraia demana que "s'investigue i es trobe els autors, ja que els fets són una mostra d'intolerància i d'odi, que són intolerables en una societat democràtica com la nostra. De la mateixa forma, volem que des de les entitats públiques (cossos de seguretat, Ajuntament i Junta electoral) es garantisquen els drets, la seguretat i la igualtat de condicions de totes les candidatures".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.