Compromís demana un estudi per a la municipalització de l’Escola Infantil de Rafelbunyol

513

Compromís per Rafelbunyol portarà al proper ple ordinari de maig una moció en la qual demana que s’avalue la conveniència de continuar amb les concessió de l’escola infantil de 0 a 3 anys de propietat municipal a partir del 2021-2022.

escoleta infantil rafelbunyolEl portaveu de Compromís per Rafelbuyol, Mario Carrera, ha explicat que "este any és prorroga el contracte de nou per al curs 2020-21 per a continuar amb la seua privatització i es demanen tot un seguit d’informes i nous estudis per al debat i decidir el futur de l’escoleta".

Carrera considera que "no podem deixar-la en mans d’empreses privadess. Ara més que mai, cal blindar i ampliar els drets socials en un moment actual tan complicat a conseqüència de la crisi per la COVID-19”.

Compromís per Rafelbunyol ha recordat a l'equip d Govern que "altres municipis ja han fet diverses municipalitzacions per a que la gestió siga de manera directa per part del govern municipal. Es el moment oportú per vore si a Rafelbunyol també hem de seguir aquesta línia d’ampliar els serveis públics locals”.

Carrera també ha demanat un informe comparatiu de sostenibilitat financera, "però també un informe de condicions laborals i un informe de satisfacció de les famílies".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.