Compromís demana més previsió en la regulació del trànsit rodat al poble

294

El grup municipal de Compromís per Foios ha denunciat la “deixadesa del Govern municipal i la improvisació en les seues funcions” en allò que es referix a la circulació. Com exemple, citen el tall de l’avinguda Hugo Bacharah per la Falla i la falta de solució que l’equip de Govern donà per tal de desviar el trànsit.
“L’ajuntament de la localitat no ha fet res per poder donar una solució a l’ocupació de l’avinguda Hugo Bacharah per la falla”, assenyala el portaveu d’Urbanisme del grup, Sergi Ruiz. Volem manifestar que aquesta avinguda és l’única via de comunicació directa entre l’antiga carretera de Barcelona i l’eixida per l’oest de la nostra població.

“A més de l’entrebanc que suposa que el monument talle la fluïdesa de trànsit, l’Ajuntament no ha previst la solució perquè els vehicles arriben sense dificultat a l’altra part de la via del metro”, expliquen.

Per a Compromís, l’equip de Govern no ha tingut “la capacitat necessària per donar instruccions a la Policia Local perquè assenyalen de manera adequada la ruta que han de seguir els vehicles i s’ha convertit en un problema on cadascú ha fet el que li ha paregut”.

Segons el grup municipal de l’oposició, el trànsit a Foios continua sent un dels problemes que cal tenir en compte, “ja que el creixement que s’ha impulsat a la població no ha tingut present la circulació i l’espai d’aparcament dels cotxes”.

Des de Compromís per Foios exigiran que el Govern no deixe una responsabilitat com esta i esperen que el proper PGOU contemple una millora del trànsit de la localitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.