Compromís demana a l'alcalde d'Albuixech informació dels seus viatges dels últims 2 anys

1594

Compromís per Albuixech portarà al jutjat l'alcalde de la localitat, Jose Vicente Andreu, si no li remet informació dels viatges que com alcalde ha realitzat des de juliol de 2015.

Ajuntamennt d'AlbuixechCompromís vol conèixer la relació dels viatges que com alcalde ha fet, així com el cost dels mateixos i qui els ha sufragat, ja que considera que Andreu ha vulnerat la “seua responsabilitat de rendir comptes i fent cas omís a la llei de transparència”.

Segons explica el portaveu de Compromís d’Albuixech, Josep Bort, el fet que l’any 2016 l’alcalde concatenés 4 viatges seguits que el tingueren fora del poble quasi un mes i que estos no apareguen als comptes de l’ajuntament ni a cap registre o agenda d’activitat institucional, donà la veu d’alarma i el grup municipal de Compromís va demanar informació al Ple de 27 de gener.

Bort recordà que l’alcalde es va comprometre a donar tota la informació al proper ple, al·legant que només recordava un viatge a Villanueva del Arzobispo i altre amb el futbol, i respecte als costos, “pot ser que algun viatge no l’haja pagat però normalment paga”.

El portaveu de Compromís a l’ajuntament d’Albuixech, explica que “hi ha una llei de transparència que s’ha de complir. Al ple de l’ajuntament els partits votarem, de forma majoritària, a favor d’uns processos i una gestió més transparent i considerem que estos viatges no es realitzen amb la transparència necessària per part de l’alcalde”.

És per això, segons ha afirmat el portaveu de Compromís, que Compromís portarà al jutjat l'alcalde si no els remet informació dels viatges que com alcalde ha realitzat des de juliol de 2015.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.