Montcada comptarà amb un aparcament municipal totalment gratuït abans de final d'any

1868

El regidor d’Urbanisme de Montcada, Vicent Conejero, ha anunciat que abans de final d'any, el municipi comptarà amb un nou aparcament gratuït per tal de pal·liar els anys de patiment per la manca d’aparcament que repercuteixen sobre els veïns i veïnes.

Des de la regidoria d’Urbanisme “s’aposta per dotar al municipi d’espais municipals per a l’aparcament, ja que era una demanda veïnal”, ha declarat el regidor, d'EU. Aquesta obra que està prevista per al carrer Barcelona s’inaugurarà abans del dia 31 de desembre i disposarà de 159 places per a turismes totalment gratuïtes.

Aquesta obra, que serà realitat abans de fi d’any, ha estat possible amb subvencions de la Diputació de València. Segons Conejero, “entenem que es tracta d’una necessitat per als veïns i veïnes del barri de les Eres, així com per als barris més allunyats del nucli urbà com Masias, Benageber, Pilar i Torres. D’aquesta forma s’aconseguirà descongestionar el nucli urbà de vehicles ja que aquest parking comunicarà peatonalment amb el carrer Quart que desemboca en el centre de Montcada”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.