Compromís anuncia que Paiporta tindrà 200 arbres més la pròxima legislatura

697

Compromís ha anunciat que Paiporta tindrà 200 arbres més la pròxima legislatura gràcies a la tasca de replantació dels escorcells que la formació taronja té previst executar els pròxims 4 anys.

Compromís per Paiporta ha recordat que ja plantat més de 300 arbres a Paiporta durant aquesta legislatura, entre substitucions d'arbres antics i nou arbrat “i en el que portem de 2019, al nucli urbà han sigut 97 els nous arbres instal·lats”, segons ha explicat Isabel Martín, candidata de Compromís per Paiporta.

La formació nacionalista ha explicat que s’ha prestat especial atenció a les zones més necessitades d’ombra, com ara els parcs infantils, o les places Senyera i Soliera una plaça especialment calorosa als mesos d’estiu així com el carrer Jaume I en el tram de l'Auditori a la redona del carrer Montcada on s'han plantat plàtans per donar continuïtat al carrer i crear un passeig amb ombra.

Per a Compromís, “esta es la resposta a les peticions arreplegades a les Trobades amb l’alcaldessa celebrades al Barri Sant Ramon i Picanyer. Les administracions locals hem de ser les primeres a donar exemple en la lluita contra el canvi climàtic, i això inclou polítiques per a una mobilitat més sostenible, amb menys fums, però també amb la creació de més zones verdes i l’ampliació de l’arbrat”.

La cap de llista de Compromís per Paiporta Isabel Martín ha explicat que les espècies triades corresponen a arbres de fulla perenne, per mantenir el fullatge i la floració constant en totes les estacions de l’any i sense fruit, “per facilitar la neteja. Són arbres autòctons adaptats al medi i altres al·lòctons que suporten les característiques del clima mediterrani, amb necessitats mínimes d'aigua una vegada es troben arrelades al terreny”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.