Descomptes, promocions, sorteigs i regals als comerços de Rafelbunyol per fomentar les compres al municipi

1195

Rafelbunyol va donar ahir la benvinguda al Nadal amb l’inici de la Campanya de Foment de Vendes Nadalenques del Comerç Local impulsada per l’Ajuntament. Fins al 5 de gener els veïns i veïnes tindran descomptes, promocions, sorteigs i regals en més de 40 comerços que s’han adherit a la campanya, fàcilment localitzables per la senyalització en les seues portes amb un punt roig amb l’escut municipal.

Els compradors i compradores coneixeran en tot moment i anticipadament la fórmula promocional de la qual es beneficiaran mitjançant un díptic informatiu que s’ha distribuït per la localitat.

A més, amb l’objectiu d’impulsar la venda en el comerç local, l’Ajuntament ha creat un vídeo baix el lema La teua compra, al teu poble. A Nadal, Rafelbunyol t’estima el qual, amb la col·laboració del monologuista local Óscar Tramoyeres, en la clau d’humor, reforça la idea que Rafelbunyol compta amb un ampli teixit comercial i no cal anar a un altre lloc per a fer les compres nadalenques.

Al costat de la campanya de foment de vendes, la Regidoria de Comerç ha posat en marxa un Concurs d’Aparadors i Decoració Nadalenca en la qual han participat un total de 24 comerços. El jurat va visitar ahir tots ells per a votar als guanyadors.
Els comerços opten a 3 premis de 100 euros cadascun: millor aparador, millor decoració nadalenca (els vencedors es donaran a conéixer en la Fira del Comerç) i un tercer premi, atorgat per votació popular.

Per a l’Ajuntament, l’impuls del comerç local és una prioritat, raó per la qual aquest cap de setmana, dissabte 16 i diumenge 17, ha organitzat amb ACE (Associació de Comerciants i Empresaris de Rafelbunyol) una Fira de Nadal al carrer Magdalena.

Una Fira en el qual participen més de 35 comerços diferents venent dolços, fruits secs llibres i material de papereria, articles de moda i bijuteria, joguets, flors de pasqua, etc. a més de dur a terme activitats per als més xicotets i xicotetes de la casa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.