Catarroja recicla al ritme de la Unió Musical i L'Artesana

374

Catarroja ha posat en marxa la campanya ‘Pentinem Catarroja’, on es vol conscienciar sobre la importància de l'ús del cinqué contenidor d'una manera cultural i festiva. Així doncs, els dissabtes dels mesos de setembre i octubre, músics de la Unió Musical i de L’Artesana acompanyaran als tècnics d'educació ambiental pels diferents barris del municipi per a donar-li un caràcter festiu a aquesta jornada en la que s’informarà de les bones practiques de reciclatge.

Pentinem Catarroja a ritme de música
Pentinem Catarroja a ritme de música/ Foto: Catarroja

“Les bandes de música són una part molt important de l'ADN de Catarroja i per això hem volgut involucrar-les dins d'aquest projecte de difusió ambiental. Així animaran amb la seu dolçaina i tabalet cada dissabte dels set en els quals està configurat aquest projecte. Considerem, des de la regidoria, que és important comunicar al veïnat la implantació del cinqué contenidor i aquesta opció més lúdica amb suport als nostres músics és una bona forma”, segons ha explicat Elisa Gimeno, regidora de Medi Ambient.

La primera de les jornades es va desenvolupar dissabte passat 4 de setembre en el Barri de l'Institut. L'ambient faller regnant es va combinar a la perfecció amb aquesta iniciativa que va ser ben rebuda pel veïnat de Catarroja que sempre s'ha caracteritzat per una població molt conscient de la importància del reciclatge.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.