Catarroja ja coneix com serà el seu nou centre de salut

808

Ja s’ha conegut la maqueta de l’ampliació del nou centre de salut de Catarroja que estarà format per un edifici i diverses dependències noves en la part posterior que ara ocupa l’aparcament.

La directora general de la Conselleria de Sanitat, Carmelina Pla, s’ha reunit amb la regidora de Sanitat, Mabel Rojas, i la primera tinent d’Alcaldia de Catarroja, Lorena Silvent, per informar-los sobre l’evolució dels treballs. També li han explicat el funcionament deficient que presenta l’ascensor i s’ha mostrat disposada a solucionar-ho de la manera més ràpida possible.

El més gran de la Comunitat

Catarroja comptarà amb el Centre de Salut més gran de la Comunitat Valenciana. En total, la Conselleria invertirà 5 milions d’euros. El projecte d’execució es troba finalitzat, de manera que es preveu que l’obra estiga adjudicada cap a finals d’any. Segons les previsions, les obres començaran en el primer trimestre del pròxim any 2019. A partir d’aleshores es treballarà durant 24 mesos en l’ampliació i la millora de les instal·lacions.

Amb un total de 16 àrees, el nou centre comptarà, entre altres, amb els departaments d’odontologia, psiquiatria, pediatria, medicina familiar, radiologia o rehabilitació. També hi haurà un quiròfan que podrà assumir intervencions menors.

La Primera Tinent d’Alcaldessa, Lorena Silvent, ha insistit que esta era “una reivindicació històrica”. Silvent, a més, ha destacat “la importància de treballar mà a mà amb altres administracions públiques”.

Per a l’Alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, la millora i ampliació del centre “era un compromís que es tenia amb la ciutadania, així que des de l’inici vam traslladar esta reivindicació”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.