Catarroja dóna treball a 20 persones en una Escola-Taller que reforçarà l’enclavament turístic del Port

822

L'Ajuntament de Catarroja continua fent passos per a buscar noves opcions d'ocupabilitat en el municipi reforçant punts estratègics com el potencial turístic del Port de Catarroja al Parc Natural de l’Albufera. D'aquesta forma, ha posat en marxa l'Escola-Taller que donarà ocupació i formació a 20 persones i 4 docents que treballaran durant l'any vinent en la promoció turística del municipi.

En concret, el projecte d'Escola-Taller, té dues categories. La primera d'elles s'encarregarà de formar a 10 alumnes en l'apartat de la promoció turística i informació al visitant. D'altra banda, el segon grup d'alumnes cursarà dos certificats relacionats amb la part més administrativa i que consistiran en el tractament de dades i en la relació amb el client.

Es tracta d'un pas més que dóna l'Ajuntament de Catarroja de cara al projecte de turisme sostenible i promoció d'un dels enclavaments més emblemàtics del Parc Natural de l’Albufera i que causa major admiració pel visitant. Punts en valor que l'actual equip de govern valora i pels quals s'està bolcant en els últims anys per a la seua promoció.

L'acte d'inici de l'Escola-Taller va comptar amb la presència de l'alcalde, Jesús Monzó; la vicealcaldessa, Lorena Silvent; i la regidora d'Ocupació, Lourdes Rodríguez, tots van destacar al grup d'alumnes la gran oportunitat i responsabilitat per establir les bases d'un projecte turístic tan important com és la posada en valor del Port de Catarroja.

Aquest projecte compta amb la subvenció de 464.109,60 € del Labora, organisme de formació i ocupació dependent de la Conselleria d'Economia Sostenible.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.