Catarroja celebra el 663 aniversari de la seua carta pobla amb música, xarrades i visites guiades

0
777

Fa 663 anys Catarroja rebia la seua carta pobla, el document que oficialitzaria el que és hui en dia Catarroja. Amb motiu de l’aniversari, l’Ajuntament de Catarroja ha organitzat diverses activitats culturals per a la setmana del 21 al 27 de maig.

Ajuntament de CatarrojaLa iniciativa, que té per títol ‘Descobreix Catarroja’, pretén mostrar al veïnat, i a totes aquelles persones que tinguen curiositat per conéixer la localitat, el valor patrimonial, històric i cultural de Catarroja.

Al llarg d’esta setmana es realitzaran xarrades, concerts i presentacions de llibres. La setmana es va encetar ahir amb la presentació de Memorias de la Albufera de Valencia, de l’autor Vidal Valle.

Hui, dimarts 22, serà el torn de la música i la poesia amb el concert de Josep Alemany, qui cantarà textos del poeta catarrogí Ramon Guillem. L’actuació serà a les 20 hores al Teatre Auditori de Catarroja (TAC).

Homenatge a la banda El Empastre

No obstant, un dels actes més importants de la setmana és el que rendirà homenatge a la banda El Empastre, agrupació que, al llarg dels seus 85 anys d’activitat, va esdevenir reconeguda internacionalment. El dimecres 23 tindrem la presentació del llibre El Empastre: Una història per acabar, coordinat per Juan Artola, que recull les vivències d’esta banda emblemàtica.

A més, amb motiu de la presentació, l’Ajuntament de Catarroja projectarà al TAC un documental inèdit que, de la mà dels mateixos protagonistes, reconstrueix la història de la banda i mostra algunes de les seues anècdotes més personals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.