Avancen les obres de la nova glorieta que connectarà les avingudes de Barcelona i Les Corts Valencianes a Museros

793

L’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, i el Regidor d’Urbanisme, Infraestructures i Comerç, Vicente Pérez, han visitat aquest matí les obres de construcció de la nova glorieta que connectarà l’avinguda de Barcelona amb l’avinguda de les Corts Valencianes i el carrer de Francesc de Vinatea. Actualment, han finalitzat els treballs de demolició del ramal que connectava la CV-32 amb l’avinguda de Barcelona, i es troben en procés de reposició dels recol·lectors i d’altres serveis afectats.

Aquesta nova glorieta connectarà la zona residencial de Museros amb la zona comercial, de manera que facilitarà i regularà l’accés a la zona de comerç. Així mateix, descongestionarà intensament el trànsit a l’avinguda de la Creu i millorarà les condicions de seguretat de la zona, especialment en el punt de la intervenció.

Aquesta obra ha estat finançada per la Regidoria d’Urbanisme i Infraestructures, i una part pels Fons de Cooperació de la Diputació de València. La glorieta forma part d’un projecte futur de ronda perimetral que envoltarà el poble, i que té com a objectiu millorar la circulació a l’entrada i a l'eixida del municipi, i també disminuir el trànsit de vehicles dins d'aquest.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.