Castelló destina 35.000 euros al projecte 'Stella Maris' d'acolliment i atenció de tripulacions

19

L'Ajuntament de Castelló, a través de la regidoria de Benestar Social, Dependència i Infància, ha aprovat el conveni per a col·laborar amb el projecte 'Stella Maris-Castelló', que té com a objectiu ser el rostre humà del port mitjançant l'acolliment de les tripulacions dels vaixells atracats en el Port de Castelló i oferir atenció a les persones que treballen en els diferents sectors de la marina mercant. L'Ajuntament destinarà 35.000 euros a aquest projecte per a continuar donant suport a la labor d'assessorament i ajuda humanitària de l'Apostolat de la Mar.

La regidora de Benestar Social, Mary Carmen Ribera, ha incidit en el caràcter social de la iniciativa. "Des de l'Ajuntament tenim la voluntat i l'obligació de donar suport a un projecte que presta acolliment, ajuda i atenció humanitària a la gent de la mar que el necessita", ha explicat. La regidora també ha subratllat la important labor que exerceixen els voluntaris que col·laboren amb el centre, entre els quals es troba un ampli grup de mariners professionals jubilats i en actiu. "Sense ells seria impossible oferir informació als treballadors de la mar que arriben al port sense conéixer la nostra llengua ni els serveis socials als quals poden accedir", ha remarcat.

L'import global de l'execució del projecte ascendeix a 42.543 euros en 2020, dels quals, 35.000 euros són aportats per l'Ajuntament de Castelló.

Ribera ha recalcat que el projecte 'Stella Maris' exerceix des de fa anys com a rostre humà del port per a l'acolliment i assistència de les tripulacions en el centre del mateix nom, al Grau. "Es tracta d'un servei integral per a totes les tripulacions, mariners, pescadors i persones treballadores de la mar", ha apuntat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.