Bonrepòs i Mirambell compra un antic magatzem agrícola per construir un centre socio-cultural

1458

L’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha comprat un antic magatzem agrícola, actualment en desús, per transformar-lo en un centre socio-cultural. La junta de govern va aprovar destinar una subvenció de la Diputació de València, per valor de 81.299 euros, a l’adquisició de l’antic magatzem agrícola, situat al carrer de Sant Ferran, de quasi dos segles d’història.

Aquest immoble, el qual compta amb una superfície total de 629 metres quadrats, serà habilitat com a edifici polivalent i es pretén que preste els serveis d’auditori, sala d’exposicions, centre de creació i experimentació artística, a més de centre d’oci juvenil. El projecte contempla el disseny d’un espai diàfan, d’una única planta i amb el sostre elevat per tal de poder acollir activitats de teatre, circ i escultures de gran format, entre d’altres iniciatives.

Així mateix, la localització d’aquest edifici, dotat d’una àmplia entrada i orientat a una plaça amb restricció al trànsit rodat, farà possible l’organització d’espectacles a la fresca durant els mesos d’estiu.

Tal com ha manifestat l’alcalde Rubèn Rodríguez, “disposar de llocs d’oci i de participació on a més es promocione la cultura i el benestar dels veïns i veïnes ens ajuda a ser millors individualment i com a societat i a créixer en el respecte cap a allò que ens fa únics”.

La regidora d’Urbanisme, Maria Josep Amigó, ha destacat “la importància de poder conservar i rehabilitar el patrimoni municipal, en aquest cas un magatzem agrícola únic a tota l’Horta Nord”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.