'Blanche': una obra de teatre contra la cefàlea

674

El pròxim dissabte 5 de novembre, a les 20 hores, al teatre Capitolio de Godella, es representarà Blanche, una adaptació de l'obra de Tennessee Williams Un tranvía llamado deseo. Els beneficis de la venda d'entrades aniran destinats a l'Associació Espanyola de Pacients amb Cefàlea. teatro-godella

“És una adaptació centrada en el personatge femení de l'obra de Tenesse Williams, Blanche. Sempre m'ha cridat molt l'atenció la figura d'aquesta dona per tot allò que representa. L'actriu que l'encarna, Carmen Fernández Revuelta, ho fa de tal manera que no deixarà ningú indiferent”, explica la directora de l'espectacle, Cristina López del Hierro, madrilenya i afincada a Astúries, però amb un lligam especial a Godella que la farà recordar familiars i amics.

“Convide a tots i totes les veïnes de Godella a vindre al teatre perquè aquesta obra despertarà fortes sensacions en els espectadors per com està escrita i per com està representada”, ha declarat. El benefici de la recaptació de les entrades, que es posaran a la venda a un preu d'entre 6 i 8 euros, es destinaran a l'Associació Espanyola de Pacients amb Cefàlea.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.