Baldoví visita Paterna i Torrent per “traslladar els seus problemes a Madrid per a que tinguen solució”

622

El candidat al Congrés dels Diputats per Més Compromís-Más País, Joan Baldoví, ha visitat Paterna i Torrent amb motiu de les eleccions generals d’este pròxim diumenge “perquè volem traslladar els problemes dels nostres pobles, com els que hem parlat hui a Paterna i a Torrent”, i tinguen la solució que reclamen i mereixen”.

Baldoví mercat PaternaA Paterna, la visita de Joan Baldoví ha començat amb una reunió informal amb membres de la coordinadora Per la Protecció de Les Moles, als que ha manifestat que “entenem que la Conselleria ha de recórrer la sentència del TSJCV. Els valencians i valencianes estem saturats de grans superfícies, no cal obrir cap més, les grans superfícies és un model que s’està abandonant en altres països”.

Baldoví també ha aprofitat la seua visita per a parlar amb Maruja Badía, filla de l’enterrador republicà Leoncio Badía, per a reivindicar que es continue empoderant la llei de memòria històrica, “traure al dictador del Valle de Los Caidos no acaba amb el problema, el problema s’acabarà quan totes les persones que es troben a les fosses de Paterna, i a altres arran de tot el país, tornen al seu lloc d’origen i siguen soterrades dignament com mereix qualsevol persona”.

El canditat de Més Compromís-Más País també ha tingut temps per a parlar de les infraestructures estatals que a la localitat generen controvèrsia, com és el cas de l’ampliació de la N-220 i els accesos al Polígon Font del Gerro, “Hi ha qui fa anuncis, com el ministre Ábalos, que una vegada han passat les eleccions queden en l’oblit”. En quant a l’ampliació del ByPass al seu pas per Paterna ha declarat que“nosaltres lluitarem per demostrar que amb més ampliacions no significa que s’acabe amb el problema, hi ha solucions més raonables que no destrueixen territori i són més respectuoses amb el medi ambient.

Baldovi TorrentA Torrent, Baldoví ha possat el focus en els problemas de movilitat dels veïns i veïnes de l’Horta Sud, “que hui, al Segle XXI continuen encara sense poder traslladar-se en transport públic des de Torrent a Catarroja, o des de Silla a Alaqüàs; tampoc no poden desplaçar-se en tren o tramvia al seu lloc de treball des de Manises a Alfafar o des de Picassent a Quart”.

Baldoví ha reclamat que sense un sistema de finançament just i sense les inversions necessàries els valencians i les valencianes “continuem desplaçant-nos sense poder evitar les emissions de gasos d’efecte hivernacle i les partícules cancerígenes provinents del transport rodat”.

El diputat de Compromís també ha destacat el gran impacte econòmic que suposaria una xarxa de transport públic eficient, competitiva, i sostenible a l’Horta Sud, que pel seu pes poblacional és fonamental per a avançar en la descarbonització de l’economia, la sostenibilitat de les nostres ciutats, i la creació de riquesa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.