Arranca la campanya 'Anem al teatre' a Xirivella i torna a ser gratuïta

538

L'Ajuntament de Xirivella ha encetat hui la campanya Anem al teatre, que torna a ser gratuïta. Els escolars d'Educació Infantil i Primària de la localitat poden disfrutar de tres espectacles adequats al seu nivell els dies 2, 3, 9, 10 i 11 del mes de maig al Teatre Auditori Pepe Correa.

Anem al teatre 2016D'esta manera els xiquets de Xirivella disfrutaran gratis dels espectacles següents: Les aventures del regne de Camembert, de la companyia Dinamo Produccions; La terra dels babaus, de El ball de Sant Vito, i Sentits a les butxaques, d'Escenoart.

Els objectius de la campanya Anem al teatre són facilitar l'accés a un teatre de qualificat, inculcar valors positius, oferir al sistema educatiu instruments de formació i potenciar la cooperació i col·laboració entre els pobles participants.

Segons la regidora d'Educació, Cultura i Normalització Lingüística, Encarna Martí, “les arts escèniques són una eina excel·lent per al desenvolupament personal dels escolars. És important destacar que Xirivella és pionera i fundadora d'este projecte cultural, que, gràcies a l'impuls del nou govern local, torna a ser gratuït per a totes les famílies de la localitat”.

Les funcions es fan a les 9.30, 11.00 i 15.15 i en la coordinació col·laboren activament les escoles de Xirivella.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.