Arranca la campanya ‘Anem al teatre’ a Xirivella i torna a ser gratuïta

0
167

L’Ajuntament de Xirivella ha encetat hui la campanya Anem al teatre, que torna a ser gratuïta. Els escolars d’Educació Infantil i Primària de la localitat poden disfrutar de tres espectacles adequats al seu nivell els dies 2, 3, 9, 10 i 11 del mes de maig al Teatre Auditori Pepe Correa.

Anem al teatre 2016D’esta manera els xiquets de Xirivella disfrutaran gratis dels espectacles següents: Les aventures del regne de Camembert, de la companyia Dinamo Produccions; La terra dels babaus, de El ball de Sant Vito, i Sentits a les butxaques, d’Escenoart.

Els objectius de la campanya Anem al teatre són facilitar l’accés a un teatre de qualificat, inculcar valors positius, oferir al sistema educatiu instruments de formació i potenciar la cooperació i col·laboració entre els pobles participants.

Segons la regidora d’Educació, Cultura i Normalització Lingüística, Encarna Martí, “les arts escèniques són una eina excel·lent per al desenvolupament personal dels escolars. És important destacar que Xirivella és pionera i fundadora d’este projecte cultural, que, gràcies a l’impuls del nou govern local, torna a ser gratuït per a totes les famílies de la localitat”.

Les funcions es fan a les 9.30, 11.00 i 15.15 i en la coordinació col·laboren activament les escoles de Xirivella.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here