Compromís per Paterna critica el trasllat del mercat ambulant dels dimarts a l’esplanada de les coves

0
146

Compromís per Paterna ha considerat que el trasllat del mercat ambulant dels dimarts a l’esplanada de les coves “no és la millor solució” mentre es realitzen les obres de la plaça del Poble. A més, el grup de l’oposició ha criticat que el Govern municipal no ha consensuat la nova ubicació amb els venedors.

mercat-ambulant1Segons Compromís, el malestar es va estendre, també entre els venedors del mercat municipal i comerciants de la zona, que veien amb el trasllat, la pèrdua d’afluència de clientela que tenen els dimarts gràcies a les sinergies generades entre el mercat municipal, comerços i mercat ambulant.

Des de Compromís per Paterna, el seu portaveu municipal, Juanma Ramón, ha manifestat “des del principi ens oposarem a este trasllat, ja que no considerem que siga la millor solució. Pensem que un trasllat a la zona del parc del carrer del Crist haguera estat més adequada”. Segons la coalició d’esquerres, d’esta forma no es perjudicaria els comerços de la zona que aconsegueixen gran part de la seua facturació els dies de mercat per la gran afluència de públic.

“La participació ciutadana no pot ser entesa com un organisme rígid de participació institucional. Dins les noves formes de fer política, està el fet d’escoltar als veïns i veïnes, dialogar i arribar a consensos que beneficien a tots i totes”, ha manifestat Ramón qui afegeix que amb este trasllat s’ha perdut, novament, l’oportunitat de fer polítiques des del consens i la participació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here