Alfara del Patriarca prepara actes lúdics i culturals per commemorar les festes patronals

458

Encara que enguany la normativa i la situació sanitària no permetrà realitzar les celebracions d’anys anteriors, l'ajuntament d'Alfara del Patriarca ha començat a repartir el seu llibre de festes que inclou els actes lúdics i culturals per als dies 21, 22, 23 i 24 d’agost.

Alfara del Patriarca festesEl llibret de festes, amb una il·lustració d’Iván Burguete Zayas en la portada, es pot replegar a les dependències de l’ajuntament de 9 a 13 hores, i a més les veïnes i veïns rebran d’obsequi un cobre-balcó amb el lema: ‘Alfara en festes: la il·lusió de fer poble’.

Aquest any per primera vegada, també s’ha creat un concurs per decorar els balcons i finestres de la població, d’aquesta manera es vol conservar l’ambient festiu i característic de les festes patronals del municipi conservant les distàncies i mesures de seguretat.

El dissabte 21 d’agost es dedicarà als majors, amb volteig de campanes, missa sagrament de la unció als malalts i a les 22:30 hores, concert de festes organitzat per l’Agrupació Musical d’Alfara del Patriarca. El diumenge 22 d’agost serà el Dia dels Xiquets, amb missa i volteig de campanes. A les 19:30 hi haurà un taller de màgia i globotà, i a les 22:30 hores el musical Snowman.

El dilluns 23 d’agost serà el torn de la Joventut. El dia començarà a les 6 del matí amb el Cant de l’aurora a càrrec de les Filles de Maria 20/21. També hi haurà una mascletá al carrer Rajolars a càrrec de Pirotècnica Turys, organitzada i patrocinada pels clavaris de Santa Bàrbara 20/21. A les 22 hores, espectacle de màgia de Rubén Aparisi, als Jardins de l’ajuntament, organitzat i patrocinat per l’Ajuntament. I a les 23:30 h, espectacle del mentalista Toni Pons, organitzat i patrocinat pels clavaris de Santa Bàrbara 20/21.

Per finalitzar, el dimarts 24 d’agost se celebrarà la festa de Sant Bertomeu. Hi haurà missa dedicada al patró de la població cantada per la coral San Juan de Ribera. A la vesprada, partida de Raspall femení i partida de Llargues al carrer Major. A les 23:00 hores, espectacle musical 'Divos i Divas'. I el fi de festa tindrà lloc a la zona dels Rajolars al finalizar l’actuació amb un espectacle pirotècnic a càrrec de la Pirotècnica Turys.

Marisa Almodóvar, alcaldessa de la població, ha explict que “hem organitzat diferents actes adaptats a les circumstàncies actuals, intentant oferir espectacles i activitats per a totes les edats, no serà el mateix a anteriors edicions, però treballem per conservar els nostres costums populars i tornar a celebrar amb totes les mesures de seguretat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.