L’alcaldessa d’Alaquàs valora de manera positiva la reunió amb la consellera de Sanitat

497

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha valorat de manera positiva la reunió que va mantindre amb la nova Consellera de Sanitat, Carmen Montón. L’alcaldessa s’ha mostrat satisfeta pel tracte rebut ahir i ha volgut destacar la proximitat mostrada per la nova responsable autonòmica i el seu desig “que el nou govern autonòmic pose solució a aquesta injusta situació que venim patint sense haver obtingut resposta per part d’anteriors governs del Partit Popular”.

alaquas reunion conselleria de Sanitat

La nova consellera de Sanitat va assegurar a la primera edil que coneixia la situació d’Alaquàs i que en breu comunicarà el procediment a seguir per tal de començar a donar una solució. Carmen Montón va reconèixer públicament que Alaquàs necessitava d’un nou espai sanitari per tal de descongestionar l’actual situació del Centre Auxiliar de Salut.

La primera edil, acompanyada del Regidor a l’Ajuntament d’Alaquàs, Toni Saura, ha destacat la receptivitat i talant de la responsable autonòmica, que va reconèixer la situació de deficiència sanitària que pateix el municipi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.