Sanitat reconeix les deficiències sanitàries a Alaquàs però eludeix comprometre terminis i solucions

564

La reunió mantinguda per l'alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, i la consellera de Sanitat, Carmen Montón, va servir perquè la conselleria reconeguera la deficient situació sanitària del municipi.

Conselleria Sanitat

Segons fonts municipals consultades per Hortanoticias, Montón es va comprometre a estudiar possibles solucions a estes deficiències encara que va evitar comprometre terminis ni compromisos sobre aquest tema tal com sol·licitava l'alcaldessa d'Alaquàs abans de la seua reunió.

En eixe sentit, Elvira García Campos ha manifestat a Montón una vegada més que continuarà treballant conjuntament amb la Plataforma Ciutadana en Defensa de la Sanitat Pública per la millora dels servei públic sanitari i per la construcció del Centre Auxiliar de Salut com una de les principals necessitats d’Alaquàs.

Després de la reunió l'alcaldessa va manifestar la seua satisfacció pel “canvi de talant” demostrat per l'actual consellera respecte als seus antecessors encara que va anunciar que seguirà sol·licitant a Sanitat mesures concretes per a acabar amb aquesta situació de dèficit sanitari.

L’alcaldessa d’Alaquàs ha recordat a la nova consellera que la seua conselleria aprovar de manera favorable l’any 2012 el projecte presentat per l’Ajuntament d’Alaquàs per a la construcció del Consultori Auxiliar d’Atenció Primària. L’alcaldessa d’Alaquàs ha denunciat que des de l’any 1995 en que es va construir l’actual i únic Centre de Salut d’Alaquàs, no s’ha realitzat cap inversió en el municipi, tot i que en aquests últims vint anys Alaquàs ha augment en més de 10.000 el nombre d’habitants. Per aquest motiu, i des de la responsabilitat i desig de col•laboració institucional, l’Ajuntament d’Alaquàs va cedir a la Conselleria de Sanitat l’any 2002 un solar per a la construcció del Centre d’Especialitats que mai es va construir.

Aquesta reunió forma part d’un pla de treball més ampli posat en marxa per la primera edil per tal d’establir contactes amb els nous responsables de l’administració autonòmica i treballar per la millora del servei públic sanitari. En aquest sentit, l’alcaldessa d’Alaquàs es va reunir la passada setmana amb el coordinador del Centre de Salut d’Alaquàs, Francisco Orovith i el coordinador d’Infermeria, Rafael Esteban amb l’objectiu de conèixer de primera mà les necessitats del centre.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.