Alaquàs demana a Sanitat informació del centre de salut previst a l’any 2012 i del Centre d’especialitats anunciat en 2002

652

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, es reunirà demà amb la Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, amb l’objectiu d’abordar la situació que pateix Alaquàs en aquesta matèria i posar en marxa un nou calendari d’accions per tal de treballar de manera conjunta per la sanitat pública del municipi.

Alaquas centro de salud integrado

Aquesta reunió forma part d’un pla de treball més ampli posat en marxa per la primera edil per tal d’establir contactes amb els nous responsables de l’administració autonòmica i treballar per la millora del servei públic sanitari. En aquest sentit, l’alcaldessa d’Alaquàs es va reunir la passada setmana amb el coordinador del Centre de Salut d’Alaquàs, Francisco Orovith i el coordinador d’Infermeria, Rafael Esteban amb l’objectiu de conèixer de primera mà les necessitats del centre.

Elvira García Campos traslladarà demà a la nova Consellera les necessitats detectades al Centre de Salut d’Alaquàs així com als serveis sanitaris d’Alaquàs. La primera edil ha manifestat una vegada més que continuarà treballant conjuntament amb la Plataforma Ciutadana en Defensa de la Sanitat Pública per la millora dels servei públic sanitari i per la construcció del Centre Auxiliar de Salut com una de les principals necessitats d’Alaquàs.

L’alcaldessa d’Alaquàs ha recordat que la Conselleria de Sanitat va aprovar de manera favorable l’any 2012 el projecte presentat per l’Ajuntament d’Alaquàs per a la construcció del Consultori Auxiliar d’Atenció Primària. L’alcaldessa d’Alaquàs ha denunciat que des de l’any 1995 en que es va construir l’actual i únic Centre de Salut d’Alaquàs, no s’ha realitzat cap inversió en el municipi, tot i que en aquests últims vint anys Alaquàs ha augment en més de 10.000 el nombre d’habitants. Per aquest motiu, i des de la responsabilitat i desig de col·laboració institucional, l’Ajuntament d’Alaquàs va cedir a la Conselleria de Sanitat l’any 2002 un solar per a la construcció del Centre d’Especialitats que mai es va construir.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.