Albuixech inicia la segona fase del Pla Resistir que es podrà sol·licitar fins al 2 de maig

1041

L'ajuntament d’Albuixech ha aprovat les bases de la segona convocatòria d’ajudes del Pla Resistir d’àmbit municipal, la segona línia de les ajudes Parèntesis per a autònoms i microempreses dels sectors més castigats per la crisi de la covid-19 no inclosos en la primera convocatòria.

Albuixech ayuntamientoCom en la primera convocatòria, les subvencions impliquen una quantitat fixa de 2.000 euros per a cada persona autònoma i 200 euros per treballador en el cas de les microempreses (fins a 10 treballadors).

Estes ajudes van destinades a comunitats de béns, comerç i serveis que són negocis que estan patint l’impacte negatiu de la crisi econòmica derivada de la crisi sanitària, "ja que molts s’han vist obligats a tancar la seua activitat o a reduir els seus horaris durant els diferents períodes de confinament o de restriccions", segons ha explicat el regidor de comerç Alberto Celda.

Albuixech considera necessari articular mesures per a evitar que s’originen conseqüències irreversibles per a l’economia, el desenvolupament empresarial i comercial de la nostra localitat i, vetlar perquè una vegada finalitzada la crisi sanitària es produïsca el més prompte possible una reactivació de l’economia local.

Segons Celda, “tornem a actuar amb el principal objectiu que ningú es quede arrere i que l’ajuntament, en un moment d’excepcionalitat, faça tot el que siga a les seues mans, com hem fet fins ara. La nostra voluntat és que ningú es quede fora d’aquestes ajudes, i poder donar cobertura en la mesura de les nostres possibilitats a les sol·licituds que van quedar excloses. Per això, s’ha ampliat el llistat d’activitats empresarials rebut de la Generalitat, adequant-lo als comerços existents en Albuixech".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.