Podem Alboraia inicia una campanya informativa per a explicar que “altre Pla General Estructural és possible”

576

Podem Alboraia inicia una campanya informativa per a transmetre a tota la ciutadania d'Alboraia que “altre Pla General Estructural és possible”. La campanya pretén que els veïns d’Alboraia tinguen una visió diferent de la visió que “les veïnes i veïns està rebent a través dels mitjans oficials de l'Ajuntament, informació sobre les bonances que generarà sense cap mena de contrapartida, i de l'absoluta necessitat d'aprovació d'este projecte de PGE”.

Alboraya contra Plan General EstructuralAlberto Bolinches, portaveu de Podem Alboraia ha explicat que, “el que pretenem amb esta sèrie de xicotetes publicacions, basades en la pròpia informació municipal, és transmetre que s'haurien d'enfocar estos plans d'una manera més participativa, de major respecte pel Medi Ambient, ací està l'afecció que este pla té sobre l'horta com a exemple, i de desenvolupar el futur d'Alboraia d'una manera realment sostenible i amb futur”.

Podem Alboraia considera que “no pot ser que en el segle XXI, quan està declarada una Emergència Climàtica, quan estem eixint d'una pandèmia mundial, i quan els efectes negatius del canvi climàtic i d'un creixement depredador, estan pujant a un ritme exponencial, continuem imaginant el futur d'Alboraia i de la seua gent amb paradigmes obsolets i que ja ens han portat fins ací, generant uns problemes que ara volem corregir de la mateixa manera”.

"L'equip de Govern necessita suport per aprovar el PGE"

Bolinches recorda que per a aconseguir portar avant este projecte, "l'equip de Govern necessita el suport de part de l'oposició, que en la seua majoria ja s'ha manifestat en contra. Però es pot donar la circumstància que el PSPV aprovara este Pla amb l'ajuda de PP i VOX, la qual cosa sens dubte no deixaria de ser un reflex del model de desenvolupament que es proposa”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.