Alboraia lliura les primeres xapes identificadores als gossos inscrits en el cens caní municipal

1
164

Divendres passat l’Ajuntament d’Alboraia va acollir en les seues instal·lacions als primers veïns del municipi que ja han inscrit als seus gossos en el nou cens caní per a fer-los lliurament de les primeres xapes identificadores.

chips-gossos-adn-alboraia-1Manuel Dueñas, regidor de Vies Públiques, va rebre als propietaris de les mascotes i, a més de realitzar la distribució dels identificadors, els va explicar, de primera mà, la importància de la realització d’aquest cens per a la seguretat dels seus cans i neteja del municipi.

El regidor va escoltar les propostes dels veïns i es va comprometre a atendre i estudiar les diferents possibilitats de millora i manteniment de les zones de Pipican i esbarjo caní de la localitat.

Els presents es van mostrar receptius amb la mesura presa per l’Ajuntament i, a més, van mostrar la seua gratitud per les remodelacions en el parc d’esbarjo animal de Patacona en el qual s’ha procedit, recentment, a la instal·lació de nous jocs per als seus gossos.

1 Comentario

  1. És una mesura absurda i arbitraria, els propietaris no tenim perquè donar l ‘ADN dels nostres animals a ningú, no es un cens, es una persecusió legal de tots els animals per a tractar de recaudar de la forma més fàcil i a més fer-li el cul gros a la multinacional de torn.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here