Alboraia lliura les primeres xapes identificadores als gossos inscrits en el cens caní municipal

489

Divendres passat l’Ajuntament d’Alboraia va acollir en les seues instal·lacions als primers veïns del municipi que ja han inscrit als seus gossos en el nou cens caní per a fer-los lliurament de les primeres xapes identificadores.

chips-gossos-adn-alboraia-1Manuel Dueñas, regidor de Vies Públiques, va rebre als propietaris de les mascotes i, a més de realitzar la distribució dels identificadors, els va explicar, de primera mà, la importància de la realització d’aquest cens per a la seguretat dels seus cans i neteja del municipi.

El regidor va escoltar les propostes dels veïns i es va comprometre a atendre i estudiar les diferents possibilitats de millora i manteniment de les zones de Pipican i esbarjo caní de la localitat.

Els presents es van mostrar receptius amb la mesura presa per l’Ajuntament i, a més, van mostrar la seua gratitud per les remodelacions en el parc d’esbarjo animal de Patacona en el qual s’ha procedit, recentment, a la instal·lació de nous jocs per als seus gossos.

1 Comentario

  1. És una mesura absurda i arbitraria, els propietaris no tenim perquè donar l ‘ADN dels nostres animals a ningú, no es un cens, es una persecusió legal de tots els animals per a tractar de recaudar de la forma més fàcil i a més fer-li el cul gros a la multinacional de torn.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.